Извадете дреболиите от заека.

Сложете на котлона тиган с 20-30 мл и 1 с.л. масло. Добавете нарязания на полумесеци лук, 2 скилидки чесън и нарязаните дреболии. Щом се запържат, сипете ½ чаша вода и  бульончето.

Изрежете корите на хляба. Сложете го в тава и го запечете във фурната за 10 мин.

Овкусете заека със сол и пипер.

В голяма купа нарежете маслините, моцарелата, магданоза. Щом дреболийките изстинат, изсипете ги и тях, заедно с бульона.

Смелете препечения хляб на едри трохи. Прибавете към маслините и моцарелата. Разбъркайте.

Напълнете заека. Намажете лист фолио със зехтин, подредете лентите бекон със застъпане. Увийте заека във фолиото, прехвърлете го в тава, налейте зехтин, добавете скилидките чесън и печете 20-30 мин в преварително загрята на 200 С фурна. Извадете от фурната, сипете виното и бульончето. Махнете фолиото. Върнете във фурната за още 6-7 мин.