В купа разбийте продуктите за маринатата. Нацепете леко пържолите по края, накиснете ги в маринатата.
Смелете в блендер продуктите за соса.
Увийте пържолите в листове бекон, закрепете с клечки за зъби. Изпържете ги в малко зехтин от двете страни. Изсипете в тигана маринатата и смокиновия сос. Оставете всичко да поври за 7-8 мин, докато сосът редуцира.
Нарежете зеленчуците за салатата, разбийте продуктите за дресинга, залейте салатата. Сервирайте с пържолите.
2 Коментари
Рецептите ми харесват, защото са много разнообразни, интересни и лесни за изпълнение. Ще се радвам, ако има пак и видео към тях.
Поздрави и пожелание за още по-голями успехи
По отношение на видеото се опитваме да намерим решение на задачата.