Настържете само жълтата част от кората на един лимон. Срежете го на две и изцедете сока от едната половина. Сипете настърганата кора в малка тенджерка. Прибавете 1-2 щипки колоран, изцедения лимонов сок, 150 гр захар и много малко вода. Разбъркайте и сложете на огъня. Сиропът трябва да се сгъсти, като сиропа на конфитюр. Готовия сироп оставете леко да изстине.
Подредете бишкотите в чиния за сервиране на разстояние. Изсипете отгоре две тънки ивици от сиропа.
Обелете мангото от кората и го нарежете на филийки. Подредете ги ветрилообразно върху бишкотите. Нарежете карамбола и ягодите на тънки филийки и също ги подредете. Полейте нарязаните плодове със сиропа и топинг шоколад.
Украсете десерта със стрък мента.