Сложете в голям тиган на котлона олио и 2 капки сусамово олио да загрее.
Нарежете тиквичката на жулиени, морковите и чушката – на тънки лентички.
Сложете в загрятата мазнина щипка сол и прибавете чушките и морковите. Веднага след тях сложете тиквичката и смачканата скилидка чесън. Разбъркайте добре.
Сложете 2 щипки сусам на запържените зеленчуци. Долейте соевия сос и прибавете единия стрък копър, нарязан на ситно. Извадете ги в чиния.
Овкусете сьомгата със сол и пипер. Залейте я със слънчогледово и сусамово олио. Сложете я в същия тиган. Почти веднага обърнете от другата страна, да се запечата и побелее. Така месото ще остане сочно. Прибавете скаридите. Посолете с щипка сол.
Обръщайте често рибата, за да не загаря. Долейте още сусамово олио. Залейте със соев сос котлета и скаридите. Поръсете ги с втория стрък копър, нарязан на едро
Сипете зеленчуците в средата на чинията за сервиране. Готовата риба сервирайте върху зеленчуците, а скаридите сипете отгоре. Украсете с лимон и поръсете със сусам.