Сложете тенджера с вода и повечко сол на котлона. Бланширайте нарязания на розички карфиол, след 3 мин. добавете зеления фасул, а след още 3 мин. изплакнете зеленчуците със студена вода.
В друга тенджера с подсолена и подкиселена вода сварете нарязаните на кубчета картофи. Изплакнете със студена вода.
Овкусете рибата със сол, пипер и счукан кардамом. Поръсете с настъргания хрян и със зехтин. Печете в предварително загрята на максимална температура фурна, само на горен реотан. След 3-4 мин. обърнете от другата страна.
Загрейте дълбок тиган с 50 мл зехтин, запържете каперсите и аншоата. Добавете чесъна и сварените зеленчуци. Дръпнете от огъня, разбъркайте. Добавете нарязаните чушка и копър.
Сервирайте рибата със салатата.