В малка тенджера смесете меда, соевия сос, оцета, чесъна и джинджифила. Варете на силен огън, докато остане наполовина. Оставете да се охлади. Намазнете леко грила и загрейте до умерена температура. Подправете пържолите със сол и пипер. Печете ги по 4-6 минути от всяка страна. Намажете го отвсякъде с медената смес и печете по още 2-3 минути от всяка страна. Подредете готовите пържоли в чиния. Поръсете ги с остатъка от медената смес и сервирайте.
![Свински пържоли на грил с джинджифилово-медена глазура](https://vremezagotvene.bg/wp-content/uploads/2014/06/ws-svin.parjoli-na-gril_06-copy.jpg)
Свински пържоли на грил с джинджифилово-медена глазура
- 06.08.2014
- ЯСТИЯ СЪС СВИНСКО
- 645
Етикети
Влади Илиев време за готвене грил джинджифил джинджифилово-медена глазура мед свински пържоли свинско
Няма коментари