Кои сме ние  –  група ентусиазирани приятели с различни интереси и разностранен бизнес. Обединени от любовта си към  истинските вина и  традициите   на  мелнишкият край,  решихме да създадем нашата марка бутикови вина.
Всичко започна малко на шега – да си направим едно ново лозе с качествени лози и интересни  сортове за да  правим вино, да се радваме на нашето хоби и споделяме  с гордост резултата с приятели. Бързо разбрахме, че  само с ентусиазъм  няма да достигнем  до желания финал – с чаша собствено вино и приятели  да побъбрим за  добрите практики на древните майстори, които са обитавали тези земи от 7 в. пр. Хр. и  впечатлили античния свят с уменията си във винопроизводството.
Стъпка по стъпка  започнахме да поставяме всяка дейност на професионална основа, използвайки съветите на утвърдени консултанти и мъдростта на дебелите книги. И така от първоначалната, любителска идея остана ентусиазма и  безкомпромисното ни отношение към  качеството на  виното.
Не случайно избрахме за фон на  етикетите на вината STRYMON  намерена през 2002 год., в близост до нашите лозя,  масивна мраморна стела. Римският надпис от началото на IV  век  е императорско постановление  за увеличаване на правата на местните жители  и завършва с думите :… И така, след като виждате, че толкова голяма чест е прибавена нa вашето отечество с нашето постановление, вие ще трябва да се стараете, с любов и привързаност към вашата родина, във всичко да постъпвате най-достойно за нашата грижовност. Нa добър час“.