Срежете филетата наполовина, но не докрая, така, че да се получи джоб. Овкусете месото със сол и бял пипер. Върху всяко филе сложете парче чедър и рулце от раци, загънете и увийте в резен бекон.

Сложете на котлона тиган с малко зехтин да загрява. Изпържете пилешкото на слаб огън и с капак.

В друго тиганче запечете леко броколите. Сипете малко вода, добавете 1 с.л. масло и ¼ бульонче. Задушавайте, докато останат на мазнина.

Нарежете чушките на ситно. Запържете ги в тиган със зехтин. Овкусете с малко соев сос, малко мед, сол и светъл оцет. Щом течността се изпари, изключете котлона.

В голяма купа разбийте 1 с.л. балсамов оцет, 2 с.л. зехтин, ½ ч.л. сол и щипка зелен пипер. Добавете нарязаните на едро радичио, цикория, зелена салата, разполовените чери домати.

В малък тиган загрейте 1 с.л. масло, портокаловата кора и щипка куркума. Добавете портокаловия сок и едно пилешко бульонче, налейте 200 мл вода и сипете нишестето. Щом сосът се уплътни, дръпнете от котлона и прибавете още една лъжица масло.

Върху всяко парче пилешко сложете по парче чедър и оставете да се разтопи.

Сервирайте със салатата, броколите, чушковото конкасе и портокаловия сос.