Окрехкотете свинските пържоли от двете страни.Овкусете ги със сол и черен пипер. Срежете обезкостените череши на половинки. Изсипете ги в купа, прибавете 30 мл оризов оцет, ½ с.л. соев сос и 1 к.л. сусамово олио.
Обелете и нарежете парче корен от джинджифил първо на тънки листинцо , а след това на тънки ивички. Сипете ги в купата. Разбъркайте хубаво.Сложете тиган на котлона да загрява на максимална температура. Сипете 20 мл зехтин.Когато мазнината се сгорещи сложете котлетите. Веднага обърнете няколко пъти за побелее и да се запечата. Сложете капак на тигана. Извадете котлетите когато получат нужния ви загар, но не ги препържвайте, за да не изсъхнат.
В същия тиган сипете черешовата смес. Разбъркайте. Не пържете черешите, а леко ги сотирайте.

Сервирайте котлетите върху листа свежа салата.Поръсете със сотираните череши и сос. Украсете при желание с парченца червена чушка и резени лимон