В купа сипете 1 ч. л. горчица , 1 с. л. светъл оцет, 1 ч. л. мед, 50-60 мл зехтин, щипка бял пипер и разбийте с тел. Сипете 100 гр скариди в купата с дресинга и ги оваляйте добре. Нарежете копъра наедро. Поръсете скаридите. Разбъркайте.
В друга голяма купа накъсайте 2-3 листа салата. Нарежете салата айсберг на едро и сипете в купата, след това разбъркайте. Обелете и нарежете по дължина мангото на тънки филийки. С помощта на ножа ги преместете в единия край на чиния за сервиране. Притиснете леко отгоре, за да се разтворят резените като ветрило. В средата на чинията сипете от свежите салати. Отгоре сложете скаридите и полейте с дресинга. Полейте с дресинг и резените манго. Отрежете половин зелен лимон (лайм) и поставете върху скаридите.