За гарнитурата: загрейте в тенджера 1 чаша вода, добавете бульончето. Изсипете зеления фасул да се попари.

В тенджерата с врелия бульон прибавете настъргания хрян, горчицата, сол и пипер, разбъркайте.

Нарежете пилето на порции. Овкусете със сол и пипер.

Загрейте тиган с 40-50 мл. зехтин. Запържете пилето първо откъм кожата. Извадете от тигана, сложете картофите. Щом се запържат, ги прехвърлете при пилето, а в тигана сложете лука и карфиола. След няколко минути върнете картофите и пилето, поръсете с мащерката, залейте със соса от хрян. Задушавайте 3-4 мин, добавете бялото вино. Прехвърлете в тава.

Печете в предварително загрята на 200 С фурна за 20 мин.

Сервирайте със зеления фасул.