Намажете тавичка с масло. Разпределете половината кадаиф. Отгоре сложете парченца масло.

Смелете орехите в блендер, заедно с канелата. Поръсете върху кадаифа. Отгоре разпределете останалия кадаиф. Отново сложете масло. Печете на 150 С до златисто.

В тенджера сипете 300 мл вода, 1-2 щипки лимонтузу, 200 гр захар и 100 гр кафява захар, 1 с.л. мед и кората на 1 лимон. Варете сиропа, докато се сгъсти.

Оставете го да се охлади. Залейте горещия кадаиф. Покрийте го с алуминиево фолио и оставете да престои няколко минути.

Разбийте белтъците със захарта на сняг. Намажете парче алуминиево фолио с малко масло. С лъжица оформете купчинки от белтъците. Печете на максимална температура на горен реотан за 4-5 мин.

Сервирайте кадаифа с белтъчните целувки.